Kunststofkozijnen

Voordelen als duurzaam, makkelijk in onderhoud, brandveilig, sterk, lange levensduur, inbraak werend, kostenbesparend, blijvend kleurecht en een goede isolatie is bij velen al wel bekend.

Toch zijn er nog mensen die terughoudend zijn in de keuze voor kunststof kozijnen. Vaak komt dit voort uit een oordeel over de eerste generatie kunststof kozijnen. Deze kozijnen hadden een onnatuurlijke verbinding en glans, waren slap en van afstand kon je al zien dat het ‘plastic raampjes’ betrof.

Hoe anders is het anno 2021. Kunststof kozijnen worden hedendaags veelal verkozen boven hout en is door de houtnerf en houtverbinding niet meer te onderscheiden van een houten kozijn. Nu het visuele aspect is verbeterd en de bovengenoemde voordelen bekend zijn is de keuze voor velen snel gemaakt.

In veel oudere woningen is het plaatsen van kunststof kozijnen en isolerende gevelelementen voor bestaande muren een belangrijke verbetering van het woonklimaat en het energieverbruik. Onze jarenlange ervaring garandeert een zorgvuldige en vakkundige montage. Wij geven van te voren aan wanneer we komen, wanneer we klaar zijn en zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.